• There is Something New under the Sun...
  • WordMemory
  • An Amazing FREE Online Word Game

WordMemory - Okos játék okos játékosoknak

Ez a szómemória játék nemcsak remek kikapcsolódást, de egyben lehetőséget is kínál a szókincsfejlesztésre, a memória és a megfigyelőképesség fejlesztésére is.

Instead Pics with WORDS

Képek helyett SZAVAK

Szómemória játékunk BÁRMELY ÉLETKORBAN nagyszerű lehetőséget nyújt a valódi kikapcsolódásra. Miközben idegen nyelvű szókincsed és ismereteid bővülnek, memóriád és megfigyelőképességed látványosan javul. A hagyományos memóriajátékot ötvöztük ugyanis a szótanulással - okos játék, okos játékosok számára. Egyszerre pallérozhatod elmédet és bővítheted tudásodat. Egy vagy két nyelven is játszhatsz. Az elérhető nyelvek körét hamarosan bővítjük. Részletesebb útmutatót az appban a Játékszabály menüpont alatt találsz, érdemes elolvasnod. A játék összes szintje ingyenesen játszható, azonban a szolgáltatások köre fizetős funkciókkal bővíthető. Kíváncsian várjuk véleményedet és ötleteidet az info@webword.eu címen, de az appon belül is küldhetsz üzenetet. Játszi könnyedséggel őrizheted meg szellemi frissességedet, ha rendszeresen WordMemoryt játszol.

WordMemory in a Nutshell

A szómemória játékról

A játék során 14 szint vár meghódításra, a végén pedig megszerezheted a fekete macskát és a zöld békát. Az első szint ultrakönnyű, mindössze 4 szópárból áll. A játék azonban fokozatosan nehezedik. Egyre több – a legvégén 56 - kártyapárt kell megtalálnod. A szavak is egyre nehezebbek, az alapszókincstől haladunk az emelt szint felé. Az utolsó előtti szinten kifejezéseket, szólásokat, közmondásokat kell párosítanod, az utolsón pedig rövidítéseket. A játékot játszhatod az anyanyelveden, ekkor a feladatod az, hogy megtaláld ugyanazt a szót, de ha idegen nyelvet tanulsz, akkor a játék a szókincsbővítésre is kiváló. Ez esetben az azonos jelentésű szavakat kell összepárosítanod. Ne csüggedj, ha még csak kezdő nyelvtanuló vagy, hiszen kiválaszthatod a szavak nehézségi szintjét. Nézz körül a WordMemory Beállítások oldalán! A játékélmény korlátlan: szóadatbázisunk több, mint 4000 tételt tartalmaz.

Exciting Competition & Challenges

Szerteágazó tudást igénylő versenyfeladatok

WordMemory játékunkban nemcsak szómemóriát, hanem izgalmas versenyfeladatokat is találsz. Ilyen például a fővárosok és az arab számok versenyjátékunk. Ahhoz, hogy játszhass ezekkel, meg kell adnod egy nicknevet és az email címed (ez utóbbi opcionális, ámbár ajánlott). Ezután az app elindítja a kiválasztott versenyt. Itt újabb és újabb versenyfeladatokat fogsz találni, így mindig más és más kihívással nézhetsz szembe. A nicknevedhez rendelt összesített eredményedet megtekintheted eredményjelző táblánkon. Ide a játékmező jobb felső sarkában lévő célzászlóra kattintva jutsz. Ezen az oldalon tüntetjük fel az éppen első három helyezett eredményét. Ha nem vagy köztük, akkor a legalsó sorban láthatod aktuális eredményedet. A magasabb szintet elérő versenyző győz az alacsonyabb szintet elérő előtt. Azonos szint elérése esetén az összesen kevesebb párt megfordító versenyző nyer. Igazi agytorna!

Facebook oldalunk QR kódja

Használhatod QR kódunkat, de az ikonra kattintva meg is nyithatod a Facebook oldalunkat. Oszd meg, ha kedveled a WordMemoryt, és kövess bennünket a Facebookon, hogy időben értesülj a híreinkről és eseményeinkről.

WordMemory: elméd személyi edzője

Jó szórakozás - valódi mentális kihívás

hu_HUHU
en_USEN_US hu_HUHU